Архів новин

Аркадій Аскери. Доля, гідна сценарію

| Аркадій Аскери. Доля, гідна сценарію

Розповідь колишнього конструктора заводу "Гідросила" Аркадія Аскері ..

Лабораторія «Прикладної механіки» в Економіко-технологічному інституті ім. Роберта Ельворті поповнився сучасним верстатом з ЧПК від партнерів компанії «Гідросила»

| Лабораторія «Прикладної механіки» в Економіко-технологічному інституті ім. Роберта Ельворті поповнився сучасним верстатом з ЧПК від партнерів компанії «Гідросила»

Верстат з повним комплектом виробничого інструменту був подарований лабораторії прикладної механіки Економіко-технологічного інституту ім. Р. Ельворті (ЕТІ).

54 года з життя Гарія Бугреєва

| 54 года з життя Гарія Бугреєва

Розповідь про 54 роки з життя легендарного директора "Гідросила" - Гарія Бугреєва.
Мовою оригіналу.

Договор про співробітництво з ЕТІ - підписано!

| Договор про співробітництво з ЕТІ - підписано!

У межах Всеукраїнського проєкту співпраці із навчальними закладами ПрАТ "Гідросила Груп" підписала договір про співробітництво та партнерство з Економіко-технологічний інститут імені Роберта Ельворті.

Разом пишемо історію «Гідросили»!

| Разом пишемо історію «Гідросили»!

Звертаємось з проханням до всіх, хто має, або мав, зв’язок з «Гідросилою» - давайте разом напишемо історію підприємства - на відстані років згадаємо, оцінимо, подякуємо, вшануємо, візьмемо на озброєння для майбутнього…

Група компаній «Гідросила» працює в штатному режимі в умовах епідемії коронавируса.

| Група компаній «Гідросила» працює в штатному режимі в умовах епідемії коронавируса.

Керівництво та персонал групи компаній «Гідросила» забезпечує безперебійну роботу логістичних служб, здійснює відвантаження готової продукції без затримок. Всі діючі домовленості з партнерами, постачальниками і споживачами продукції компанії виконуються в строк.

Українська гідравліка представлена на найбільшій виставці США

| Українська гідравліка представлена на найбільшій виставці США

Компанія "Гідросила" презентує шестеренні насоси серії "К" в алюмінієвому корпусі, що відносяться до найбільш використовуваних гідравлічних вузлів у гідравлічних системах мобільних машин, а також відповідають світовим стандартам.