Архів новин

 Hydrosila  взяла участь у найбільшій у світі виставці сільськогосподарської техніки - AGRITECHNICA-2023

| Hydrosila взяла участь у найбільшій у світі виставці сільськогосподарської техніки - AGRITECHNICA-2023

Виставка вважається наймасштабнішою у світі в галузі сільськогосподарських технологій та представляє інноваційну техніку, новітні розробки, авангардні рішення та нові технології зрошення та енергозбереження.

У м. Кропивницький налагоджено випуск гідравлічних циліндрів на АТ «Гідросила».

| У м. Кропивницький налагоджено випуск гідравлічних циліндрів на АТ «Гідросила».

Зважаючи на значну необхідність українських аграріїв у гідрокомпонентах перед посівною, на виробничих потужностях АТ «Гідросила» у Кропивницькому запускається випуск нової для підприємства продукції – гідравлічних циліндрів!

Важлива інформація щодо роботи "Гідросила МЗТГ" та "Гідросила ТЕТІС"

| Важлива інформація щодо роботи "Гідросила МЗТГ" та "Гідросила ТЕТІС"

На даний момент, підприємства "Гідросила МЗТГ" та "Гідросила ТЕТІС" знаходяться поза контролем "Гідросила Груп", зв’язок з ними відсутній.

Група компаній Hydrosila працює у звичайному режимі

| Група компаній Hydrosila працює у звичайному режимі

З метою забезпечення максимальної зручності для наших іноземних колег та партнерів по всьому світу, ми збільшили обсяги постачання з офіційного представництва Hydrosila EU.

«Hydrosila» збільшила продажі продукції до країн ЄС у понад два рази.

| «Hydrosila» збільшила продажі продукції до країн ЄС у понад два рази.

Відкриття ТОВ «Hydrosila EU» у Вроцлаві (Польща) у 2017 році дозволило якісно наблизитись до європейського споживача та надало можливість набагато швидше реагувати на його потреби. Також позитивно на просування бренду на теренах ЄС впливає постійна активна участь компанії у всіх відомих Міжнародних сільськогосподарських виставках та виставках будівельно-дорожньої техніки в Європі

Hydrosila взяла участь у Міжнародній агропромисловій виставці AGROEXPO 2021!

| Hydrosila взяла участь у Міжнародній агропромисловій виставці AGROEXPO 2021!

Відчизняні машинобудівники, окрім своєї традиційної номенклатури продукції, представили на стенді розрізні зразки, які користувалися неябиякою популярністю серед відвідувачів виставки. Також, на стенді був представлений вперше інтернет-магазин компанії, в якому відвідувачі могли одразу отримати консультацію та замовити продукцію.

Hydrosila взяла участь у виставці сельсхозтехніки AGRO SHOW!

| Hydrosila взяла участь у виставці сельсхозтехніки AGRO SHOW!

Нагадаємо, що група компаній «Гідросила» відкрила в Європейському Союзі представництво, яке розташовується в м Вроцлав (Республіка Польща). Основним видом діяльності «Hydrosila EU» є оптові продажі гідравлічних силових машин і компонентів гідросистем торгової марки «Гідросила» на території ЄС.

Hydrosila візьме участь у виставці сільгосптехніки AGRO SHOW, Польща

| Hydrosila візьме участь у виставці сільгосптехніки AGRO SHOW, Польща

Група компаній Hydrosila візьме участь в 21-й виставці сільгосптехніки - AGRO SHOW 2021, яка буде проходити в м Беднар (Польща) з 24 по 26 вересня.

Вітаємо Павла Штутмана з присвоєнням звання Почесний громадянин міста!

| Вітаємо Павла Штутмана з присвоєнням звання Почесний громадянин міста!

Щиро вітаємо голову наглядових рад ПрАТ «Гідросила Груп», ПрАТ «Ельворті Груп», Економіко-технологічного інституту ім. Роберта Ельворті, члена Федерації роботодавців України та голову Організації роботодавців Кіровоградської області Павла Леонідовича Штутмана з присвоєнням звання «Почесний громадянин міста Кропивницького».