Hydrosila взяла участь у найбільшій у світі виставці сільськогосподарської техніки - AGRITECHNICA-2023

 Hydrosila  взяла участь у найбільшій у світі виставці сільськогосподарської техніки - AGRITECHNICA-2023
Отступ первой строки

Hydrosila взяла участь у найбільшій у світі виставці сільськогосподарської техніки - AGRITECHNICA-2023, яка відбувалась у німецькому місті Ганновер з 12 по 18 листопада 2023.

Виставка вважається наймасштабнішою у світі в галузі сільськогосподарських технологій та представляє інноваційну техніку, новітні розробки, авангардні рішення та нові технології зрошення та енергозбереження.

Hydrosila є постійним учасником топових міжнародних виставок сільгосптехніки, які проводяться в Європі, Південно-Східній Азії та ін.. Зокрема, компанія є постійним учасником виставки Agritechnica з 2011 року. Ця виставка є не тільки інструментом для просування продукції, а й своєрідним хабом, де наша компанія проводить зустрічі з існуючими бізнес-партнерами, та проводить перемовини щодо майбутніх контрактів.

На виставці була експонована повна лінійка продукції компанії, а саме: шестеренні насоси та мотори, аксіально-поршневі насоси та мотори, гідроциліндри та гідророзподільники, швидкороз’ємні з’єднання та рукава високого тиску для сільськогосподарської техніки. Стенд компанії D42 було розміщено в холі №16.

В 2019 році на 394,000 м2 Agritechnica зібрала більше ніж 458,000 відвідувачів та 2800 експонентів з 128 країн світу!

Тож ми продовжуємо працювати та підтримувати економічний фронт!