Важлива інформація щодо роботи "Гідросила МЗТГ" та "Гідросила ТЕТІС"

Важлива інформація щодо роботи "Гідросила МЗТГ" та "Гідросила ТЕТІС"
Отступ первой строки

Група компаній «Hydrosila» повідомляє, що 03.06.2022 о 16:00 на територію підприємств АТ «Гідросила МЗТГ» та ТОВ «Гідросила ТЕТІС», які знаходяться за адресою: вул.. Індустріальна, 59, м. Мелітополь, Запорізька область, Україна, 72316, увійшла група озброєних людей, вдягнутих у форму армії Російської Федерації. Вони оголосили, що наказом нового «керівництва» м. Мелітополь, призначені нові керівники цих підприємств, після чого, вони вивели з території – охоронців та чергових рембригад, що знаходилися на території заводів.

Будь-яку інформацію, щодо підстав їхніх дій військові не надали.

На даний момент, підприємства знаходяться поза контролем «Гідросила ГРУП», зв’язок з ними відсутній.

Нагадаємо, у 2006 році до складу "Гідросила Груп" увійшов "Мелітопольський завод тракторних гідроагрегатів" (МЗТГ), який згодом був реорганізований в 2 сучасних, модернізованих підприємства повного циклу, відповідно до продуктових напрямків. Продукція цих заводів експортується у понад 50 країн світу.

«Гідросила МЗТГ» - найбільший виробник гідророзподільників для тракторів, сільськогосподарської та будівельно-дорожньої техніки в країнах СНД. Загальна чисельність працівників, на 1 лютого 2022, становить 472 особи. Сума річного обороту компанії в 2021 році склала – 247 млн. грн..

«Гідросила ТЕТІС» - виробник гідроциліндрів для сільськогосподарської, дорожньої та будівельної техніки. Загальна чисельність працівників підприємства становить – 237 осіб. Сума річного обороту в 2021 році склала – 224 млн. грн..