«Hydrosila» збільшила продажі продукції до країн ЄС у понад два рази.

«Hydrosila» збільшила продажі продукції до країн ЄС у понад два рази.
Отступ первой строки

З моменту відкриття європейського представництва, «Hydrosila» збільшила продажі продукції до країн ЄС у понад два рази.

Відкриття ТОВ «Hydrosila EU» у Вроцлаві (Польща) у 2017 році дозволило якісно наблизитись до європейського споживача та надало можливість набагато швидше реагувати на його потреби. Також позитивно на просування бренду на теренах ЄС впливає постійна активна участь компанії у всіх відомих Міжнародних сільськогосподарських виставках та виставках будівельно-дорожньої техніки в Європі, зокрема: «Agritechnica» та «ВAUMA» (Німеччина), «INTERMAT» (Франція), «EIMA» (Італія), «Agro Show» та «Agrotech» (Польща), а також багатьох інших.

Зараз «Hydrosila» постачає свою продукцію до 15 країн Європейського Союзу, а саме: Німеччину, Великобританію, Іспанію, Нідерланди, Португалію, Фінляндію, Бельгію, Польщу, Румунію, Угорщину, Болгарію, Словаччину, Хорватію, Литву та Латвію.

Сьогодні «Гідросила ГРУП» – найбільший виробник гідравлічних силових машин і компонентів гідросистем в Східній Європі. Спеціалізується на розробці, виробництві і реалізації шестеренних, аксіально-поршневих і інших гідроприводів для гідросистем тракторів всіх класів, автомобілів, сільськогосподарських, дорожньо-будівельних, комунальних машин. Проте наша компанія не планує зупинятись на досягнутому та планує розширювати ринки збуту української продукції по всьому світу.