Українська гідравліка на найбільшій виставці у Німеччині!

Українська гідравліка на найбільшій виставці у Німеччині!
Отступ первой строки

Українська гідравліка виробництва Hydrosila представлена на провідній світовій виставці обладнання для будівельної та гірничої галузей – BAUMA Munich 2022, яка проходить саме зараз у м. Мюнхен, Німеччина.

Міжнародна виставка машин і обладнання для будівельної та гірничої галузей BAUMA Munich за свою півстолітню історію заслужила репутацію світового лідера. Загальна виставкова площа складає 614 000 м2. Цьогоріч у виставці беруть участь 3100 компаній з 60 країн світу. Вперше, Hydrosila була представлена на BAUMA Munich ще у 2013 році, та з того часу є постійним її експонентом.

Цьогоріч Hydrosila презентує ряд новинок, а саме: сучасну гідростатичну трансмісію для сільськогосподарських та будівельних машин, зокрема вона представлена регульованим аксіально-поршневим насосом PVK100, нерегульованим гідромотором MFK100 та регульованим гідромотором MBV20.160, гідростатична трансмісія для автобетонозмішувачів (PVT90+MFT90), насоси шестеренні серії PROFIT для гідросистем з низьким тиском. Такі насоси найбільш застосовуються в мобільних та промислових маслостанціях, а також на сільськогосподарській техніці.

Ми маємо твердий намір подовжити та укріпити співпрацю з нашими партнерами, знайти нові сегменти та нових потенційних клієнтів, задля укріплення існуючих позицій на ринку Європи та світу.