У м. Кропивницький налагоджено випуск гідравлічних циліндрів на АТ «Гідросила».

У м. Кропивницький налагоджено випуск гідравлічних циліндрів на АТ «Гідросила».
Отступ первой строки

У зв’язку з великим дефіцитом гідроциліндрів в країні, дуже стрімко зріс попит саме на цей вид продукції та в рази збільшилася кількість дзвінків до менеджерів компанії із запитами.

Зважаючи на значну необхідність українських аграріїв у гідрокомпонентах перед посівною, на виробничих потужностях АТ «Гідросила» у Кропивницькому запускається випуск нової для підприємства продукції – гідравлічних циліндрів!

Так, перші гідровузли вже випущено в цьому місяці, це – гідроциліндри C100/40X200-4.44 (515), C100/40X400-4.44 (715), MC 40/25X160-4.11 (350), що застосовуються на тракторах МТЗ 80, 82, 800, 900 серій та на причіпних сільгоспмашинах, які становлять переважну більшість фонду сільгосптехніки України. Вже найближчим часом ми плануємо збільшити об’єми виробництва та забезпечити у необхідній кількості українських аграріїв якісними гідрокомпонентами!

Зараз на підприємстві триває кропіткий процес переоснащення виробництва та освоєння нового виду продукції, яка після проходження усіх етапів контролю якості працюватиме на українських полях

Придбати їх можна на сайті офіційного інтернет-магазину компанії: shop.hydrosila.com

Підтримуємо економічний фронт та українських аграріїв! Все буде Україна!