60 років від дня створення ДСКБ "Гідросила"

Отступ первой строки

Сьогодні на «Гідросила» знаменний день: на базі рідного підприємства зібралися ветерани конструкторського бюро, щоб відсвяткувати 60-річчя утворення відділу.

За час існування в складі конструкторського бюро одночасно працювало понад 200 спеціалістів. На «Гідросила» велися розробки гідравлічних вузлів які поставлялися до всіх сільськогосподарських заводів тодішнього СРСР. Зокрема, завдяки таким експортним гігантам як «МТЗ», «ХТЗ», «Ростсільмаш», продукція «Гідросила» поставлялася і була відома по всьому світу.

Конструктори з гордістю за рідний завод оглянули сучасне виробництво і були приємно здивовані рівнем технічного розвитку, якого досягла «Гідросила». Фахівцям представили усе різноманіття виробленої продукції. Конструктори з захопленням ознайомилися з технічними характеристиками і технологією виробництва сучасної продукції, а також надали не один цінний рада молодому поколінню.

За плечима 60-річної історії конструкторського бюро - легендарні досягнення і напрацювання, за кожним з яких стоять люди. Саме працівники були і є досягненням підприємства. Їх робочі руки і гострий розум дають той результат, що вироби заводу цінуються як в Україні, так і далеко за її межами.