«Гідросила» на СТТ 2017

З 30 травня по 3 червня група компаній «Гідросила» взяла участь у 18-й Міжнародній спеціалізованій виставці будівельного обладнання і технологій СТТ 2017.

CTT – це п′ята за величиною виставка будівельних машин і обладнання в світі, яка займає 65 000 м2. З 2016 року захід проводиться спільно з компанією «Мессе» (Мюнхен, Німеччина) – одним зі світових лідерів виставкової індустрії, і стає в один ряд з виставками bauma, bauma China, BAUMA CONEXPO INDIA і BAUMA CONEXPO AFRICA.

Крім основної продукції, на СТТ 2017 «Гідросила» представила гідрокомпоненти для спецтехніки на автошасі: аксіально-поршневі насоси з похилим блоком серії РBF20Т, насоси шестеренні серії «Т» типорозмірних груп 2.5, 3, 4, робочим об′ємом від 16 до 150 см3/об., гідророзподільники серії MRT і телескопічні гідроциліндри.

Підвищений інтерес у відвідувачів викликала система гідроприводу вентилятора радіатора охолодження. Компанія «Гідросила» представила компоненти для двох варіантів системи FAN DRIVE: з регульованим насосом і регульованим гідромотором. Це аксіально-поршневі насоси серії PVC, шестеренні насоси серії К, гідромотори шестеренні серії «К» з електропропорційним клапаном обмеження тиску, електронний блок керування системою.